Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. 86--13244859200 mona@ddvapor.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Χρειάζεστε μερικές του δέλτα 8 σύριγγες αποστάγματος.

Χρειάζεστε μερικές του δέλτα 8 σύριγγες αποστάγματος.

April 21, 2022

Του δέλτα 8 σύριγγες απελευθέρωσης αέρα μας χαρακτηρίζουν O-rings Viton, τον ιατρικός-βαθμό υπογραφών μας, και το γυαλί ιατρικός-βαθμού pyrex για το βαρέλι τους. Αυτός ο συνδυασμός υλικών εξασφαλίζει τον υψηλό - ποιότητα και αγνότητα της συμπύκνωσής σας στο εσωτερικό διατηρώντας ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό και λείο εξωτερικό.

Προαιρετικά O-rings Viton μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ανθεκτικότερο εμπορικό λάστιχο και προορίζονται να αντισταθούν οποιαδήποτε επιδείνωση από τα υγρά ή τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά τα τυποποιημένα δαχτυλίδια σιλικόνης ιατρικός-βαθμού δεν είναι τίποτα για να κοιτάξουν πέρα από καθένα. Η FDA-approved σιλικόνη τους δεν περιέχει καμία τοξίνη, είναι nonporous και hypoallergenic, και αντιστέκεται στη βακτηριακή αύξηση.

Αντίθετα από την παραδοσιακή κεραμική που θα υποβιβάσει με τον καιρό και θα πελεκήσει, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι με την κατασκευή τους, αυτές οι χημικά unreactive σύριγγες θα αντέξουν τη δοκιμή του χρόνου. Επιπλέον, οι unreactive ιδιότητες του υλικού θα κρατήσουν τη συμπύκνωσή σας τόσο καθαρές όπως είναι χημικά.

Αυτές οι σύριγγες είναι πλήρως εξατομικεύσιμες και στη βαθμολόγηση στο βαρέλι και την εκτύπωση γυαλιού στην πλευρά και την κορυφή του δύτη συρίγγων. Η του δέλτα σύριγγα απελευθέρωσης αέρα 8 μένει αληθινή στον τύπο μας και προσφέρει μια βαλβίδα που επιτρέπει στον αέρα για να αφαιρεθεί για να αποτρέψει την οξείδωση.