Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. 86--13244859200 mona@ddvapor.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική

 • Μάρκες

  DDVAPOR

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  500~1000

 • Ετήσιες πωλήσεις

  3000000-5000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2019

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  USA

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--13244859200

Εισαγωγή

Το DDVapor είναι ένα κινεζικό εμπορικό σήμα vape που καθιερώθηκε το 2017, και έχει αφιερωθεί πάντα για να παρέχει στους πελάτες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα καθώς επίσης και προσεκτική υπηρεσία. Με τις προσπάθειες και τη δημιουργικότητα της ομάδας DDVapor, έχουμε γίναμε γρήγορα ένα από τα κύρια εμπορικά σήματα στη vaping βιομηχανία.
Το DDVapor έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α προϊόντων καθώς επίσης και ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσει καλύτερο στην ποιότητα των προϊόντων, και δεν το κάνουμε μόνο, DDVapor λειτουργεί συνεχώς με oversea τους σχεδιαστές και τους ερευνητές για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα που φέρνουν στους χρήστες το καλύτερο και τις περισσότερες υγιείς εναλλακτικές λύσεις στον καπνό.
Αν και DDVapor είναι νέο, αυξάνεται γρήγορα. Το DDVapor ακούει τους πελάτες του, και προσπαθούμε να φέρουμε στους πελάτες τα προϊόντα εξεχουσών θέσεων καθώς επίσης και τη σημαντική υπηρεσία.

 

 

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

 

 

 

Ιστορία

Το DDVapor είναι κινεζική επιχείρηση ψεκαστήρων που ιδρύθηκε το 2018, και έχει αφιερωθεί πάντα για να παρέχει στους ψεκαστήρες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα καθώς επίσης και προσιτή τιμή. Εδώ έχουμε τις επαγγελματικές ομάδες Ε&Α προϊόντων καθώς επίσης και ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσουμε καλύτερες συσκευές για σας και δεν το κάνουμε μόνο, συνεχώς εργασία με oversea τους σχεδιαστές και τους ερευνητές για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα που φέρνουν στους χρήστες το αξιόπιστο και περισσότερο υγιές vape για το ξηρά χορτάρι, το κερί και cbd το έλαιο.

 

Το DDVapor ακούει τους πελάτες του και η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής θα εξετάσει όλες τις ιδέες από σας, οι οποίες θα βοηθήσουν σε μας το μάρτυρα το επίτευγμα από κοινού. Επιπλέον, είμαστε η καλύτερη επιλογή για σας εάν ψάχνετε την εύρεση ενός cOem ψεκαστήρων και ενός προμηθευτή ODM.

 

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Shenzhen Liuyang Chuangzhi Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Υπηρεσία

ΟΡΑΜΑ

 

ΑΝΑΜΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ VAPE.

 

Από την αρχή, DDVAPOR καθόρισε να είναι ένα διαφορετικό είδος επιχείρησης. Κάποιος είναι ότι όχι μόνο γιορτάσαμε vape αλλά και ανθρώπινες υγείες. Θεωρούμε τους πελάτες μας, υπάλληλοι, προμηθευτές ως συνεργάτες μας που είναι στην κοινή επιτυχία. Βεβαιώνοντας όλα που γινόμαστε είμαστε μέσω της προοπτικής της ανθρώπινος-θεσμικής υποχρέωσης να παρέχουν τα προϊόντα premium&superior vape σε όλο τον κόσμο.

 


 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Παγιοποιήστε και βελτιώστε τον υγιή τρόπο ζωής του ανθρώπου

 

 


 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

 

Οι πελάτες είναι το ίδρυμα της αύξησής μας

 

Βοηθώντας κάθε ενιαίο πελάτη για να εκπληρώσει τα όνειρά τους πρώτα, έπειτα δικοί μας.

 

Η ποιότητα είναι η ψυχή μας

 

Παραδίδοντας πολύ καλύτερό μας σε ό, τι, κραμένος υπεύθυνος για τα αποτελέσματα.

 

Αγκαλιάστε μια ευγνώμονα καρδιά

 

Δημιουργώντας έναν θερμό και ανήκοντας πολιτισμό, θα δώσουμε 2% των πωλήσεών μας ως κεφάλαιο για την ανάγκη έκτακτης ανάγκης κοινοτικών δραστηριοτήτων και όλων των συνεργατών.

 

Ερευνήστε την καινοτομία με το πάθος και τον ενθουσιασμό

 

Να ενεργήσει με το θάρρος, πρόκληση της παρούσας κατάστασης και εύρεση των νέων λύσεων για να αναπτύξει την επιχείρησή μας καθώς επίσης και ο ένας τον άλλον.

 

 


 

Η ομάδα μας

Το DDVapor έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α προϊόντων καθώς επίσης και ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσει καλύτερο στην ποιότητα των προϊόντων, και δεν το κάνουμε μόνο, DDVapor λειτουργεί συνεχώς με oversea τους σχεδιαστές και τους ερευνητές για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα που φέρνουν στους χρήστες το καλύτερο και τις περισσότερες υγιείς εναλλακτικές λύσεις στον καπνό. Αν και DDVapor είναι νέο, αυξάνεται fast.DDVapor ακούει τους πελάτες του, και προσπαθούμε να φέρουμε στους πελάτες τα προϊόντα εξεχουσών θέσεων καθώς επίσης και τη σημαντική υπηρεσία.